INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MINDEN TERMÉKÜNKRE

Az EXAGE Lux Gél és a Safe Laser kombinációja - a bőrfiatalítás és bőrregenerálás új generációja

RSS

A bőrünk folyamatosan ki van téve a környezeti stresszhatásoknak, amelyek elősegítik az öregedést és károsítják a bőr szerkezetét. Az arcápolás elengedhetetlen a bőr egészségének és fiatalosságának megőrzéséhez. A Safe Laser a bőrápolás terén folyamatos innovációval jár elől, és most az EXAGE Lux Gél termékünkkel újabb mérföldkőhöz érkeztünk.

Az EXAGE Lux Gél egy különleges szérum, amely a Safe Laser lézerrel megvilágítva egyedülálló bőrfiatalító és bőrregeneráló hatással rendelkezik. Az egyedi formulája és a Safe Laser technológiája által a bőr állapota javul, csökkennek a ráncok, a pigmentfoltok, javulnak a gyulladásos, rozaceaás tünetek, és a bőr feszesebb lesz.

A Safe Laser - EXAGE bőrregeneráló program rendszerébe tartozó lágy lézer és a gél kombinációja a világon egyedülálló hatással bír a non-invazív és gyógyszermentes fiatalításban és gyógyításban. A termék rendszeres használata mellett a bőr általános állapota és vitalitása jelentősen javul.

Az EXAGE Lux Gél hatóanyagai elősegítik a fehérje rostok és a sejtközötti állomány mátrixának építését, és egyedülállóan regenerálják, megfiatalítják a sejteket a Safe Laser - EXAGE bőrregeneráló program rendszerébe tartozó Safe Laser lézerrel együtt használva.

A Safe Laser készülékek otthoni használatához is ajánlottak, mivel a lézerrel megvilágítva javul a sejtek energiatermelése, a hatás többszöröződik. Rendszeres használatával a bőr állapota javul, csökkennek a ráncok, a pigmentfoltok, javulnak a gyulladásos, rosaceás tünetek, a bőr feszesebb lesz. Látványos fiatalodás érhető el.

A bőr egészsége és védelme érdekében a Safe Laser és az EXAGE Lux Gél alkalmazása hosszú távú megoldást nyújt. Az egyedülálló összetevők és a Safe Laser technológia ötvözete biztosítja a bőr fiatalosságát és vitalitását

Következő Bejegyzés

  • Judit Horváth-Kővári