INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MINDEN TERMÉKÜNKRE

Állatorvos

 Safe Laser: Biztonságos Technológia Állatoknak Is

A négylábú szőrős barátaink számára is a lehető legjobb orvosi ellátást kívánjunk, és minden pénzünket hajlandóak vagyunk ezért kiadni. A Safe Laser csodáján keresztül, az állatgyógyászati szakemberek biztosítanak bennünket, hogy pácienseik fájdalommentes kezelésen mennek keresztül a legrövidebb gyógyulási idővel bármilyen kezelés után. Pontosan ezen ok miatt egyre több állatorvos választja a Safe Laser-t, mint alternatív módszert klinikájukban.

Az LLLT (Low Level Laser Therapy) egy gyorsan növekvő kiegészítő terápia, ami az állatgyógyászat ágazatát is kíséri, mert ez egy non-invazív eljárás, amely fényt használ, hogy ösztönözze a sejtek regenerálódását, növelje a vérkeringést - így segítve a sérült szövetek helyreállítását. Továbbá, az LLLT-t kutyák kezelésére is lehet használni ízületi gyulladás esetében, ín vagy lágyszöveti sérülések esetében és a sebgyógyulás elősegítésére.

Függetlenül attól, hogy az állat traumától vagy sérüléstől rehabilitál, sebeiből gyógyul vagy egyszerűen enged az öregedési folyamatoknak, a lézer bizonyítottan megkönnyebbülést és gyors gyógyulást biztosít. Talán a legjobb az egészben, hogy a szinte azonnali fájdalom és gyulladás csökkentése lehetővé teszi háziállatának a kényelmes és nyugodt állapotot.

 

 

Összefoglalva, a lézerek állatgyógyászati felhasználásának van értelme, mert:

  • Segítenek csökkenteni az irritációt a könnyebb rehabilitáció érdekében
  • Gyakori problémákra összpontosulnak a gyulladások csökkentésére és a sebek gyógyítására
  • Poszt operatív ápolásra ideálisak

A Safe Laser eszközök egyedül vagy más gyógyszerek / műtéti terápia kombinációjában is használhatóak kutyákon és más állatokon.