INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MINDEN TERMÉKÜNKRE

Jogi Nyilatkozat

A weboldalon az Amshoe corp. Kft szellemi tulajdona látható. A tulajdonosnak joga van a szolgáltatásai megváltoztatására, kiegészítésére, módosítására anélkül, hogy ezt előzetesen bejelentené. Nem vállal felelősséget a weboldalon történt esetleges elírásokért, sem pedig a jogosulatlan okból történő megváltoztatásért.

Az Amshoe corp. Kft  harmadik fél számára nem teszi lehetővé a weboldalon látható szellemi termékek hozzáférhetőségét. A felhasználási engedély kizárólag a viszonteladói szerződéssel rendelkező partnerek számára biztosított. Az Amshoe corp. Kft előzetes, írásba foglalt hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek feldolgozása, publikálása. A jogosulatlan felhasználás jogi következményekkel jár.

Általános alapelvek

Az Amshoe corp. Kft  a www.lezermindenkinek.hu oldalakon megjelenő tartalmak, információk hitelességéért, azok előállítása során a tőle elvárható gondossággal jár el, a felhasznált információkat a legnagyobb körültekintéssel válassza ki, de a tartalom pontosságával és valódiságával kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállal. 

A weboldalon található információk, esettanulmányok alapján ne állítson fel öndiagnózist! A lézer kezelés megkezdése előtt mindig szakorvossal vizsgáltassa ki a fennálló panaszát, betegségét és a kezelő orvos tudtával, beleegyezésével alkalmazza a lágy-lézer kezelést kiegészítő vagy önálló terápiaként. Orvosa belegyezése nélkül ne változtasson a folyamatban lévő kezelési protokollokon és gyógyszer adagokon!   

Adatvédelem, adatkezelés

Az Amshoe corp. Kft a fennálló rendelkezéseket, törvényeket önmagára kötelezőnek tartja. 

Ezek az alábbiak:

1992-évi LXIII törvény (Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról)

1998-évi VI törvény (Az egyének védelméről, a személyes adatok gépi feldolgozása során)

A Magyar Tartalomszolgáltatók etikai kódexe.

Az Amshoe corp. Kft fenntartja a jogot, hogy a fenti Nyilatkozatot megváltoztassa, módosítsa saját belátása szerint, de ebben az esetben ezt a módosított nyilatkozatot haladéktalanul közzéteszi, és erre a változtatásra a figyelmet felhívja.