INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MINDEN LÉZER KÉSZÜLÉKRE

Kozmetikus - Bőrgyógyász

 A Szemlélő Szemében - Szépség, Bőrgyógyászat és Safe Laser

Ismert tény, hogy az emberek több és több pénzt költenek bőrük állapotának javítására és harcolnak a ráncokat okozó erők ellen…olyan határokat súrolva, ami a megszállottságot érinti. A szépség szektor számára megtervezett gépek milliós árfekvésűek, ami sokak számára, akik a bőrgyógyászat területén dolgoznak, nem elérhető. Ezzel éles ellentétben a Safe Laser lézeres termékek költsége 189.000 Ft - 399.000 Ft közé tehető. Hogyan lehetséges ez?

Íme, a lényeg:

Az kórházak, klinikák és szalonok számára fejlesztett általános lézer termékek szakszerűek, azaz az ilyen termékek vásárlása csak bizonyos szakemberek számára korlátozódik, ezért kevesebb készüléket tudnak eladni, hiszen csak egy kisebb piacot szolgálnak ki. Ezzel szemben az otthoni felhasználók is megvásárolhatják a Safe Laser termékeket - nem csak a szakmai klinikusok - így cégünk sokkal többet képes eladni és így fenntartani az alacsony árat.

Túl A Pénzügyeken: Hogyan Működik A Safe Laser A Szépségiparban

A szépség a világ egyik legnagyobb iparága, és ezen a piacon is aktív szereplőként van jelen a Safe Laser márka, mely egy egyszerűen használható és hatásos készülékeket biztosít a piacnak. 

Az alacsony lézerterápia a sejtnövekedés stimulálásával fejti ki hatását és fiatalítja az alkalmazott területet, amely lehetővé teszi a hatékony kozmetikai kezeléseket, biztosítja a bőr megújulását a bőr elszíneződése, finom vonalak és ráncok esetében.

A gyakori kozmetikai alkalmazások, amelyek pozitívan reagálnak az alacsony lézeres kezelésre a következők:

  • Műtéti sebhely begyógyulás
  • Hegszövet
  • Emlőeltávolítás (műtét után)
  • Finom vonalak és ráncok
  • Ekcéma tünetei
  • Bőrpír és / vagy fájdalom 

LLLT - Safe Laser és a Kozmetikai Ipar

Az LLLT-t sikeres eredményekkel használják bőrfiatalításhoz. A kezelések hatására a ráncok és a bőr textúrája javul, a bőr lazaság csökkenthető és a heg eltűnését elősegíti. Továbbá, az előzetes adatok azt mutatják, hogy számos bőrelváltozásra van pozitív hatással, beleértve a pattanásokat, bizonyos pigmentációs rendellenességeket, égéseket.