INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MINDEN LÉZER KÉSZÜLÉKRE

Masszőr - Gyógytornász

 Safe Laser és Masszázsterapeuták

Minden jó masszázsterapeuta különböző típusú masszázs technikákat nyújt klienseinek, hogy a lehető legtöbb módon tudjanak a pácienseknek segíteni fájdalmuk enyhítésében és egyéb problémáikban. A Safe Laser 500 Infra készülékkel fokozhatja ezeket az eredményeket. Eredményesen kezelhetőek az ízületek, szövetek, ínszalagok és izmok miközben csökkenti a gyógyulási időt és alternatív megoldást kínál a különböző sérülésekre és egészségügyi problémákra.

Amennyiben gyógymasszőrként a következő szintre szeretné emelni vállalkozását, tegyen egy próbát a Safe Laser-rel, ami akár olyan helyzetekben is segítséget nyújthat, ahol a normál masszázs technikák alkalmazása már nem elég. A kezelésekhez a Safe Laser 500 Infra készüléket javasoljuk, amely képes a kliensek szöveteit akár 8 cm mélyen kezelni. Kombinálja normál kezeléseit lézeres kezeléssel vagy akár külön kezelésként is bővítheti szolgáltatásait.

A masszázs és a lézerterápia kiegészítik egymást, a lézer által a kezelés gyorsabb, valamint tartósabb eredményeket biztosít.

A Safe Laser-el és masszázs kombinálásának további kulcsfontosságú előnyei:

  • Masszázs során könnyen használható
  • Fokozza a masszázs eredményeit
  • Kettő az egyben kezelést kínál

 Safe Laser és Fizikoterapeuták

A Safe Laser termékei fizikoterapeuták számára is előnyös lehet, hiszen csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot az érintett ízületekben és segít mind az idősebb páciensek krónikus ízületi gyulladásaik, mind a fiatal sportolók akut ízületi vagy izom rándulásaik kezelésében. Legtöbbször a páciens a magas fokú gyulladás és fájdalom miatt keresnek fel specialistát. Ezek a tünetek tipikusan funkcionális korlátozásokat, erőveszteséget és mozgáskorlátozottságot eredményeznek.

A rehabilitációs egyik kiegészítő eszköze lehet a Safe Laser Infra 500. A modern technológia segítségével jelentős eredményeket érhetünk el a páciensek kezelésénél.