A Mozgásszervi Problémák Szakértője - Safe Laser 500 és 1800


Önnel is előfordult már, hogy

Sokat fáj a térde?

Nehezére esik a mozgás?

Nehezebben gyógyulnak a sérülései?

Ízületi kopás és porckopás kínozza?

A reumatikus fájdalmak egyre erősebbek?

A sérülések utáni rehabilitáció túl lassú?

A megoldás az Ön otthonában

A Safe Laser 500 Infra és 1800 magyar orvostechnikai találmány. Az első gyógyító lézer, mely a kórházban használt lézerekhez hasonló teljesítményű, viszont Ön is biztonságosan használhatja otthonában.


A Safe Laser készülékekkel hatékonyan kezelheti a legtöbb mozgásszervi problémát, mely jelenleg nehezebbé teszi életét. 

Világszerte több százmillió ember szenved gerinc-ízületi betegségekben, az úgynevezett ízületi kopásos-meszesedéses elváltozásoktól, melyek közül a derék-, hát- és nyakfájás okozza a legtöbb panaszt. Ezen kívül a térd- és csípőízületi kopás, a csigolyák közti porckorongok kopása, valamint a porckorongsérv is nagyon gyakori, melyeknek fokozatai különböző tünetekkel járhatnak.

Orvosi és Felhasználói vélemények

Tekintse meg rövid videóinkat, melyeken különböző orvosok és felhasználók számolnak be az általuk tapasztalt eredményekről és kezelési tippekről. A Safe Laser készülékek nem csak otthoni felhasználásra készültek, előnyüket kórházak, sportolók és orvosok is élvezhetik.


Megyeri Péter - Síoktató, karatemester, maraton futó
Tapasztalat bokasérülésnél - Safe Laser 1800

Safe Laser Orvosi Tapasztalatok - Dr. Fülöp Györgyi, Dr. Gáspár Lajos, Dr. Sandra Sándor, Dr. Ródler Endre

Dr. Szolnoki Lajos - SL1800 Tapasztalatok Lumbágókezelése

Ügyfélszolgálatunk

a hét minden napján segítségére áll, 

forduljon hozzánk bizalommal

Hivatalos Partner

Csapatunk több mint 6 éve foglalkozik 

a Safe Laser termékekkel

Magyar Termék

Egyedülálló magyar termék, 

szabadalmaztatott technológia

Kiváló Minőség

100%-os pénzvisszafizetési garancia 

30 napon belül

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK


További tapasztalatok a Safe Laser termékeivel kapcsolatban

különböző problémák kezelésénél

Ízületi gyulladás, porc és csigolya kopás - fájdalom csillapítás!

Egy vásárlónk levele: 


“Tisztelt Rózsa Tamás Úr!Pár nappal ezelőtt vásároltam Öntől egy Safe Laser 500-as készüléket. Szeretném megosztani Önnel a készülékkel kapcsolatos tapasztalataimat.Már négy éve vannak, tűrhetetlen fájdalmaim különböző ízületi gyulladások, porckopások és csigolya kopások eredményeként. A diagnózis lumbágó isiásszal és ágyéki gerincsérvvel. 

Nemrég a sorozatos gerincműtét előtt még egy csípő protézist helyeztek kilátásba. Amit természetesen nem szeretnék. 


Szerencsémre az interneten rátaláltam az Önök által forgalmazott Safe Laser 500-asra amit meg is vásároltam.Nagy meglepetésemre már az első két kezelés után elmaradtak az állandó kínzó fájdalmak és az éjszakai vádli görcsök. A harmadik-negyedik kezelés után már (amit 4 éve nem tudtam megtenni), fájdalom nélkül tudtam végigdolgozni az egész napot. Egész a kezelésig nem voltam képes a lábam a küszöb szintig sem felemelni és papucsba bújni kapaszkodás nélkül, amit most meg tudok tenni és a térdem a derekamig fel bírom emelni. 


 Ha nem velem történik, ezt nem hiszem el. Tudom, hogy ez még nem a tünetmentes gyógyulás, mert ahhoz még sok-sok kezelés kell, de hogy ilyen hamar elmúljanak a fájdalmaim és tudjak egész nap tevékenykedni fájdalom nélkül ez óriási eredmény. Hogy ilyen eredményeket lehessen elérni pár kezelés után, erre nem számítottam.Nagyon köszönöm Önöknek, hogy vissza adták az életkedvemet és a hitet a gyógyuláshoz, amiben már nem bíztam.Kívánok Önöknek jó egészséget és sok sikert a további munkájukhoz.


Erlichné Szórádi ÉvaNyugdíjas”

Sarokcsont gyulladás gyógyítása Safe Laser-rel

“66 éves elmúltam. Kb március óta szó szerint szenvedtem, járásképtelen voltam egy sarokcsontgyulladás miatt, mely az egészségügy által biztosított terápiák (pásztázó lézerkezelés, fizikoterápiák, pakolások és gyulladásgátló krémek) ellenére is makacsul tartotta magát, az eddigi mozgékony életvitelemet lehetetlenné téve.A reumatológus előrevetítése szerint a következő lépés ortopédián injekciós kezelés, szteroidok, végül kétséges kimenetelű műtét lett volna a rám váró program, melytől nagyon ódzkodtam.11 nappal ezelőtt került hozzám egy Safe Laser 500 Infra készülék, mellyel naponta 2 alkalommal kezeltem a sarkam 3 legfájóbb pontját, melytől ma reggelre a sarkam teljesen fájdalom mentes lett. Bármilyen pózban állok rá, vagy lépkedek akár göröngyös, kerti talajon is, sőt unokám emelgetése során sem érzek semmilyen fájdalmat. Nem ámítás, a készülékkel való néhány kezelés hatására nyilván megszűnt a gyulladás, a fájdalomból semmi nem maradt. (A gyulladást kiváltó ok megszüntetése természetesen visszavan.) 


Másik tapasztalatom is volt a készülékkel. A jobb kezem hüvelykujja egy szerencsétlen fogás, emelés következtében csúnyán meghúzódott, bedagadt, fájdalmas volt, nem tudtam megfelelően használni a kezem emiatt. Ha már a kezemben volt a készülék, este is, reggel is meglézereztem az ujjamat is, majd délelőtt végeztem a szokásos háztartási teendőimet. Dél körül vettem észre, hogy a merev, dagadt hüvelykujjamat a többivel azonosan használom, nyilván már hosszabb ideje, ha fel sem tűnt. Elmúlt a fájdalom, a mozgás beszűkülés, a dagadás teljesen leapadt, mintha semmi baj nem is lett volna!Hálás vagyok a feltalálóknak, hiszen mindkét esetben a szokásos mozgásomat kaptam vissza rövid időn belül.”


Jné Z. Györgyi

Sportsérülések rehabilitációja

“Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó vagyok.30 éves pályafutásom alatt már kamaszkorom óta küszködök kisebb-nagyobb sérülésekkel, hol a túlterheltség, hol edzésen vagy mérkőzésen történt behatások miatt. Nagyon jó orvosok kezei alatt gyógyulhattam az évek során, sok módszert kipróbáltam.Úgy tűnik, hogy legutoljára kipróbált lézeres kezelés, a Safe Laser 500 Infra segítségével egy nagyon hatékony gyógyulásnak indult meg a vállam. Panaszmentes vagyok, 38. életévemben az első osztályban játszom még a Honvédban. Nagyon örülök, egy erős két hónapos kezelést csináltam végig, és azok a fájdalmak, amik voltak a vállamban a különböző mozdulatoknál, lövő- és úszómozdulatoknál, konditeremben és sokszor még éjszaka is, azok elmúltak.Panasz nélkül tudok edzeni és játszani, ez nagyon fontos ebben az életkorban, de azt hiszem, hogy ez fontos lett volna már fiatalabb koromban is.” 


 Dr. Kiss Gergely – olimpia bajnok vízilabdázó

Degeneratív kisízületi gyulladás

“50 éves múltam. Fiatal koromban 8 évig zongoráztam, amit azért kellett abbahagyni, mert az ujjaimban ízületi deformáció támadt. Mindkét kezem alkalmatlanná vált a finom mozgásokra (pl. markolás, letenyerelés, újság lapozása, varrótű megfogása…) és állandó fájdalmak jelentkeztek minden fogó mozgásnál. 


 Több, mint 30 év után már nem reménykedtem a gyógyulásban, amikor egy ismerősöm ajánlotta a Safe Laser készüléket. A kezem kisízületeit lézerrel kezeltem. Az első kezelések után a „megszokottól” eltérő fájdalmak jelentkeztek, ami kb. az 5. kezelésnél elmúlt. 1 hónap kezelés után a fájdalom szinte teljesen megszűnt, kisízületeim fellazultak, könnyebben mozognak. Erősítő tornagyakorlatom közben nagy csodálkozásomra, le tudtam tenyerelni, nem kellett a kezemet ökölbe szorítani. Ezt rengeteg fizikoterápiás kezeléssel sem lehetett elérni, a kezem mindig ugyanolyan merev maradt és a fájdalom is mindig visszatért. 


 A lézeres készülék használatát minden sorstársamnak ajánlom, megváltás lesz az életében!” 


 Pozsgainé Kadosa Annamária – vállalkozó (orvosi műszerek javítása)

Csonttörés gyógyítása Safe Laser-rel

“Június 23-án esés következtében darabosan tört a vállcsontom, szerencsére a helyén maradt, nem mozdult el. A traumatológián megröntgenezték, majd rögzítő kötés… stb.Az esés napján már lézerezni kezdtem a vállamat, karomat a Safe Laser 500 Infrával.Az egy hetes kontroll után saját felelősségemre egy levehető kötést kaptam. Folyamatos lézerezés mellett 3 hét után óvatosan használni kezdtem a sérült bal karomat is.A lézerezésnek köszönhetően aug. 10-től, gyógytorna nélkül is tökéletesen tudom használni a karom, illetve annyit pontosítok, hogy úszni nem tudok, de a háztartási munkát, a 2 éves unokát, a kerti kapálást teljeskörűen, fájdalom nélkül el tudom látni. 


 Már számolni sem tudom, hány esetben segített rajtam a lézerkészülék. Az elviselhetetlen fájdalommal járó sarokcsontgyulladást, a térdemben a porckopást, legutóbb a csonttörést gyógyította. 67 évesen nem vagyok ücsörgésre kényszerítve, hanem élhetem tovább fájdalom mentesen a fiatalkori, mozgékony életformámat. 


 Ismét csak megköszönni tudom Önöknek!Minden jót kívánva küldöm baráti üdvözletemet az egész Családnak:” 


 J.Z. GyörgyiPécs

Stroke utáni mozgásszervi rehabilitáció

„Betegem 2013-ban került a sürgősségi osztályra stroke-kal. A CT baloldali agykamrában vérzést igazolt. A neurológiai osztályon stabilizálták, de jobboldali végtagjai jelentősen gyengültek, karját nem tudta mozgatni.Egy év rehabilitációval a jobb lába viszonylag helyre jött, de karját továbbra sem tudta használni.2015 január 5.-én kezdtük meg a Safe Laser 500 Infra készülékkel a kezelését, az idegpályák lefutása mentén. Az első eredmények február közepén jelentkeztek, a beteg vállból meg tudta emelni a kezét és az ujjai is kicsit elkezdtek mozogni. 


A 3. hónapra ugrásszerűen felgyorsult a gyógyulása. Kezét már a feje fölé is fel tudta emelni, vastagabb dolgokat már újra meg tud fogni és az üvegnek a kupakját is le tudja csavarni a korábban béna kezével. 


A Safe Laser használatával (egyéb betegségeknél is) 5 hónap alatt több sikerélményt értünk el a fizikoterápiás rendelőben, mint 28 év munkája alatt.” 


 H. A. Tünde – fizikoterapeuta

Fülgyulladás gyógyítása Safe Laser-rel

„15 éve műtötték a fülemet. Azóta folyamatos fülgyulladással küzdöttem. Havonta 2-3x mentem orvoshoz az elviselhetetlen fájdalom miatt. Egy hétig világítottam mindkét hallójáratomat a Safe Laser berendezéssel, naponta 5-5 percig. A lézeres kezelések óta teljesen panaszmentes vagyok. Azóta is rendszeresen használom a készüléket.”


F. Mária – pedagógus


„2 éve egy fürdőzésnél külső hallójárat gyulladást kaptam. Adtak rá antibiotikumos kezelést, fülsprayket, de hatástalannak bizonyultak. Egy éven keresztül folyt a fülem és erős fájdalmaim is voltak. A Safe Laser 150 készülékkel és száloptikával 6 hetes kezelés után minden panaszom elmúlt és teljesen meggyógyultam.”


Sz. Lajos – szállítmányozó vállalkozó

Savós középfulgyulladás kezelése

“Kedves Safe Laser Csapat!1,5 éves kisfiunknál egy lázzal kísért megfázás során a gyerekorvosunk akut fülgyulladást állapított meg, mely 2 hetes antibiotikum- kúra után sem javult egyértelműen.A gyerekorvos fül-orr-gégészhez irányított minket. A vizsgálat során kiderült, hogy egy krónikus savós középfülgyulladással állunk szemben, amely halláscsökkenést is eredményezett.Mivel egy hosszú antibiotikum-kúra után kerültünk a szakorvoshoz, ennek folytatását elvetette, de nem javasolt fülfelszúrást sem. Említette ugyan egy esetleges mandulaműtét és tubus behelyezésének lehetőségét, de előtte egy gyógyszeres terápiát javasolt: antihisztamin, duzzanatcsökkentő orrspray és homeopátiás készítmények kombinációját.Ezt a terápiát 2 hónapig alkalmaztuk, de sajnos újabb megfázások nehezítették a gyógyulást.Javulást nem tapasztaltunk, a folyadék mennyisége nem változott, a hallása sem javult. 


Ekkor találkoztunk a Safe Laserrel, mint terápiás lehetőséggel.Egy újabb felülfertőzés során kezdtük alkalnazni.10 napig használtuk a Safe Lasert, mindkét fülben 3-3 percig.A kezelést a fül-orr-gégészünk is támogatta, ő is ismeri a Safe Lasert.A kezelés utáni kontrollon az orvos megállapította, hogy a folyadék teljesen eltűnt a kisfiunk füléből és a műszeres mérések is azt mutatták, hogy a hallása majdnem tökéletes. 

Egy két hetes szünet után most újabb 10 napos kúrát tartunk, hogy biztosítsuk a remélhetőleg teljes gyógyulást.


Három hónap sikertelen kezelés és bizonytalanság után hihetetlen öröm számunkra, hogy ilyen gyors és látványos javulást tudtunk elérni a SafeLaserrel.”

Halláscsökkenés gyógyítása Safe Laser-rel

„20 évvel ezelőtt kezdett romlani a hallásom. Az alapos és rendszeres orvosi vizsgálatok semmilyen szervi eltérést nem tudtak kimutatni, ezért hatékony gyógymódot sem tudtak ajánlani.Évről évre folyamatosan egyre rosszabbul hallottam és végül egy komoly halláscsökkenésem alakult ki. A TV-t már csak nagy hangerővel hallottam, ami a környezetemet egyre jobban zavarta. A legutóbbi vizsgálaton már az életkoromnak tudták be a halláskárosodásomat. 


 A Safe Laser 150-et idén kezdetem el használni. Száloptikával vezettem be a lézerfényt naponta 5-5 percig mindkét fülembe.Egy hónap után érzékeltem először, hogy jobban hallok és a következő hónapokban folyamatos lézeres kezelés mellett a javulás folytatódott.Néhány hónap lézerezés után, már 95%-os ismét a hallásom és én kérem meg a környezetemet, hogy halkítsák lejjebb a TV-t. 


Egészségügyi szakértőként számomra is megdöbbentő, hogy ilyen javulást lehetett elérni napi néhány perces, fájdalommentes lézerkezeléssel, mindezt az otthonom kényelmében.Hálás vagyok, hogy visszakaptam ifjúkori hallásomat.” 


 E. Károly – Egészségügyi szakértő

Fájdalom csillapítás fogászati műtét után

Egy kisebb szájsebészeti beavatkozás után lehetőségem lett kipróbálni, hogy tényleg mennyire hatékony a lézerünk fájdalom csillapításban.Az orvos felhívta a figyelmemet, hogy 3-4 napig nagyon fájhat, mindig legyen nálam fájdalom csillapító. 

1db-ot bevettem a műtét után, utána jött a kísérlet, hogy mi lesz ha csak a lézert használom. Napjában 3-4x 5-10 perc kezelési idővel (akut esetben lehet) kívülről világítottam a bölcsességfogam helyét és az 1 hét alatt a varratszedésig semmilyen fájdalmat sem éreztem!!! 

Jó érzés megtapasztalni, hogy amit állítunk a készülékről valóban tudja is, de több tapasztalatra nem vágyom. 


 Rózsa Tamás - villamosmérnök

Fogászati implantátum gyorsabb csontosodása

„November közepén egy műtéttel 5db implantátumot ültettek be az alsó állkapcsomba. A műtét sikeres volt, a beavatkozást végző kezelő orvos előrejelzése szerint, a klinikán végezhető rendszeres fogászati-lézeres kezelés mellett is csak február végére, március elejére várható az implantátumok tökéletes beépülése (becsontosodása) a fogínybe. 


A klinikai lézeres kezelés helyett a Safe Laser 500 Infra készüléket használtam az otthonomban, napi 2-3x 3 perc időtartamban, külsőleg, arcbőrön keresztül.Az eredmény fantasztikus, a rehabilitációs idő az előrejelezett 3-3,5 hónap helyett 1,5 hónapra csökkent.Január elején elkezdődhetett a fogak felépítése az implantátumokra. 


Külön könnyebbség volt, hogy a kezelésekhez nem kellett hetente többször a klinikára bejárni, várakozni… stb., hanem otthon kényelmesen, utazgatás nélkül tudtam elvégezni.Köszönöm, hogy használhattam ezt a fantasztikus készüléket!” 


 W. Andrea – védőnő

Fekélyes sebek (gyógyszer mellékhatás miatt) kezelése

„Feleségemnek genetikai alapon protein C hiánya van, ami véralvadási rendellenességeket okoz.18 évesen fogamzásgátló szedés miatt mélyvénás trombózisa lett. Ekkortól folyamatosan syncumart kellett szedjen, aminek hosszútávon szövetelhalások a melléktünetei. 


Szüléskor (1985) ismét trombózisa lett, majd tüdő-embólia alakult ki, pedig a terhesség alatt és után folyamatos heparin injekciókat kapott.2009-ben ki nem derített, de valószínűleg gyógyszer allergiás tünetek miatt, kiütések lettek az egész testen, de főleg a lábszáron.Ödémára hajlamos láb, a perifériás keringés sokszor elégtelen, hajszáleres bevérzések…2010-től egyre kiterjedtebb fekélyek alakultak a boka tájékán, melyek semmilyen kezeléssel nem gyógyultak. 


A genetikai rendellenesség miatt a gyógyszereket, melyek a szövetelhalást és a többi bőrproblémát okozták nem lehetett abbahagyni.Ekkortól jött be a képbe a Safe Laser.A mindennapos lézerkezelés hatására néhány hét után javulásnak indultak a sebek és kb. egy év után megszűnt minden nyílt fekély a lábon és azóta sem tértek vissza!Rengeteget javított a lézer feleségem életminőségén!” 


 K. Antal – állattenyésztési üzemmérnök


Safe Laser 500 Infra

Kinek ajánljuk

A Safe Laser 500 Infra infravörös (808nm-es) fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké (biológiai hatása akár 8 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását. Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas.Fogászati kezelések, műtétek után segíti a hatékonyabb gyógyulást. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat. Fogszabályozásnál fellépő akut fájdalmat csillapítja, illetve elősegíti a fogak gyorsabb mozgását (lerövidíti a fogszabályozás időtartamát)

Műszaki jellemzők

Teljesítmény: 500mW folytonos (szórt sugárzás) 

1-es osztályú lézergyártmány 

Hullámhossz: 808nm (infravörös) + 4db 630nm 

LEDAkkumulátoros működés

Strapabíró készülék, alumínium ház

399.000.-

Safe Laser 1800

Kinek ajánljuk

Professzionális felhasználóknak 


A Safe Laser 1800 Infra infravörös (808nm-es) fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké (biológiai hatása akár 10 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását. Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas.Fogászati kezelések, műtétek után segíti a hatékonyabb gyógyulást. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat.

Műszaki jellemzők

Teljesítmény: 1800mW folytonos (szórt sugárzás) 

1-es osztályú lézergyártmány 

Hullámhossz: 808nm (infravörös) + 1db 630nm LED 

Nagy kezelő felület: 12,5 cm2 

Akkumulátoros működés

Strapabíró készülék, alumínium ház

1.257.300.-


Milyen betegségek kezelésére javasolt?

Mozgásszervi betegségek

Sérülések: 

- Húzódás (distorsio), szalag, izom vagy ínszakadás (ruptura), csonttörés (fractura) 


Túlerőltetésre létrejövő kórképek: 

- Ínhüvely gyulladások (tendinitisek), izomgyulladások (myositisek), nyáktömlő gyulladások (bursitisek) 

- Izmok tapadásánál v. eredésénél létrejövő csonthártya gyulladás(pl. “teniszkönyök”= alkar feszítő izmának tapadási helyén a túlerőltetés miatt kialakult csonthártya gyulladás.) 


Degeneratív elváltozások: 

- Ízületi kopás, porckopás (arthrosis)Ízületi gyulladás (arthritis) 

- Gerincoszlop betegségeinél fájdalom csillapítás, gyulladás csökkentés (pl. lumbágó) 

- Izombetegségek: pl. izomfájdalom, ízületi mozgásbeszűkülés (kontraktúra) 

- Reumatikus fájdalmak (rheumatoid arthritis)

Bőrgyógyászati betegségek

- Hámsérülések, horzsolások

- Operáció utáni sebek esetén elősegíti a normális szövetek regenerációját

- Nehezen gyógyuló sebek, fekélyek gyógyulását elősegíti 

- Elősegíti a herpesz gyógyulását.

Fogászati és szájbetegségek

A bőr és felszíni nyálkahártya betegségeket (pl. herpesz, szájsebek, fekélyek aphta) és a fogínysorvadást… az opcionális száloptikával tudjuk hatékonyan kezelni.A 808nm-es Safe Laser® 500 és 1800-as Infra készülékek nagy behatolási mélysége miatt a mélyebb területek is elérhetőek és fájdalom csillapításra is alkalmasabbak. Ezzel a két készülékkel hatékonyan kezelhetők a fogászati problémák nem csak a száloptika segítségével (a sérülés kontakt megvilágításával), hanem akár kívülről, az arcon átvilágítva is. 

- Csillapítja a fogászati posztoperatív fájdalmat, gyulladást, illetve elősegíti a lágy- és csontszövet gyógyulását. 

- Elősegíti a fogágygyulladás és fogágysorvadás gyógyulását. 

- Elősegíti a fogínygyulladás gyógyulását. 

- Fogíny és a szájnyálkahártya sérüléseinek (pl. mucositis, afta) gyógyulását felgyorsítja. 

- Fogszabályozásnál fellépő akut fájdalmat csillapítja, illetve elősegíti a fogak gyorsabb mozgását (lerövidíti a fogszabályozás időtartamát).

Fül- orr- gégészeti kórképek

- Tinitus-t (fülzúgás) sok esetben csökkenti, megszünteti. 

- Akut halláscsökkenés esetén száloptikával használva javítja a hallást. 

- Az akut halláscsökkenés fő oka az elégtelen lokális vérkeringés, mely kialakulhat bakteriális ill. vírusos gyulladás következtében, továbbá szisztematikus vérkeringési probléma miatt. A lézer a helyi gyulladás csökkentésével, javítja a hallást. 

- Enyhíti az arcüreggyulladás és légúti gyulladások tüneteit. (orrkezelővel az orrnyílásba világítva)

GYORS ÉS INGYENES 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

12 HÓNAP GARANCIA 

A TERMÉKEINKRE

ORVOSOK ÁLTAL 

TESZTELT KÉSZÜLÉKEK

MAGYAR FEJLESZTÉS,

MAGYAR TERMÉK

Leggyakoribb Kérdések Vásárlóinktól

Miért hatékony a Safe Laser ilyen sokféle betegségre?

- Mert betegségek, sérülések esetén a sejtekben működési zavarok lépnek fel

- A lézerfény gerjeszti sejtjeink fényérzékeny molekuláit, ezáltal javul a sejtlégzés és a sejtek energia (ATP) termelése

- A sejtek működése (több területen is) hatékonyabb

- Gyorsabb regenerálódás, a betegségek gyógyulási ideje lerövidül!

Milyen más előnyei vannak a Safe Laser termékeinek?

- Nem csak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem sok esetben az okot is megszűnteti

- A gyógyulási idő lerövidül

- Bármilyen más terápiával kombinálható

- Semmilyen ismert káros mellékhatása nincs

- Sokoldalú felhasználás, gyors kezelési idő

- Rendkívül hatékony, alkalmazása fájdalommentes

- Safe Laser = Biztonságos lézer. Nem csak ovosok, bárki használhatja otthonában is.

Az otthoni felhasználókon kívül hol használják még a Safe Laser termékeket?

Safe Laser referencia klinikák 


- Állami Egészségügyi Központ (MHEK-Honvéd kórház – Reumatológiai és Fizioterápiás Osztály) 

- MHEK Hévízi Rehabilitációs Intézet 

- Péterffy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézet (Baleseti Rehabilitációs Osztály) 

- Egyesített Szt. István és Szt. László Kórház-Rendelőintézet (Sebészeti Osztály) 

- Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak (Traumatológiai Osztály) 

- ORFI (Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet – Radiológiai Osztály) 

- Semmelweis Egyetem – Fogorvostudományi Kar (Paradontológiai Klinika) 

- Semmelweis Egyetem (Szemészeti Klinika) 

- MRE Bethesda Gyermekkórház (Gyermekrehabilitációs Szakrendelés) 

- Budai GyermekkórházUzsoki Utcai Kórház (Központi Intenzív Osztály) 

- Budai Irgalmasrendi Kórház (Ortopédiai Osztály) 

- Jávorszky Ödön Kórház (Váci Kórház – Fül-Orr-Gége Osztály) 

- BRFK Egészségügyi Osztály 

- GMC Nemzetközi Orvostovábbképző Központ 

- Állatorvostudományi Egyetem (Sebészeti Tanszék) 

- Állatorvosi Safe Laser Referencia Rendelő Hálózat Rendelői

Kikből áll a Safe Laser csapata?

A cégcsoportot három alapító tag hozta létre. Rózsa Tamás – villamos mérnök, Peics Mónika – tanár – és Dr. Rózsa Károly – lézer fizikus († 2017). A Safe Laser Bt. feladata az általános illetve gyógyászati lézerek fejlesztése, gyártása és ezekkel kapcsolatos kutatások. A Safe Laser Trade Kft. végzi az oktatási, kereskedelmi és marketing tevékenységeket.Orvosi lágy-lézereink az 4/2009.(III.17.) EüM rendeletet alapján a II. a orvostechnikai osztályba tartozó orvostechnikai eszközök. 


Nagy hangsúlyt fektetünk a kutatás-fejlesztésre, ennek köszönhetően több szabadalommal rendelkezünk az optika, a lézerek és a fényterápiával kapcsolatban. 

Cégünk az MSZ EN ISO 13485:2012 szabvány és a 4/2009. (III.17) EüM rendeletben meghatározott minőségirányítási rendszerrel rendelkezik. 

 Dr. Rózsa Károly (az MTA Doktora) 1963 óta foglalkozott lézerek kutatásával, fejlesztésével. Számos gázlézer konstrukcióról szóló szabadalom tulajdonosa. Vendégprofesszorként lézerekkel kapcsolatos kutatásokat végzett az USA négy különböző egyetemén, Kanadában, Ausztráliában, Japánban, Ausztriában és a hajdani Szovjetunióban. 

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Ha továbbra is kérdései vannak, kérjük adja meg elérhetőségét és csapatunk segít ezek megválaszolásában

Név:

Telefonszám:

E-mail:

Üzenet:


KÖVESSEN MINKET AZ INSTAGRAMONAdatkezelési Nyilatkozat és Adatkezelési Tájékoztató elérhető a következő LINK-en

Szeretne még több érdekességet, fontos információt megtudni a Safe Laserről? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet, hogy milyen betegségek esetében segíthet Önnek a Safe Laser!

Név:

Email: