INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MINDEN LÉZER KÉSZÜLÉKRE

Sportoló

 Safe Laser - A Sérülések Gyorsabb Gyógyításának Elősegítése Atlétáknak

Egy sportoló, akár profi vagy amatőr, rutinszerűen erőlteti a testét, feszegeti határait, minden egyes alkalommal. Ilyenkor nő a sérülés veszélye, az izmokon, ínszalagokon és inakon gyakorolt nyomás. A lézer terápiát ma már széles körben használják a profi sportolók a világ minden tájáról. 

Sérülés esetén az atléta egyetlen célra fókuszál: felépülni és visszakerülni a játékba. Az LLLT elősegíti a szövetek természetes regenerációját, így újra energizálja a testet sejt szinten. Javítja az ízületek mozgását, elősegítve a nagyobb mobilitást és funkcionalitást és serkenti a szövetek gyógyulását.

Továbbá az LLLT enyhíti az izomgörcsöket és érzékenységet, csökkenti a duzzanatokat, gyorsan gyógyítja a sebeket, csökkenti az ízületi merevséget és, ami nagyon fontos, csökkenti a fájdalmat.

A gyógyszeres kezelésekkel szemben, vagy a fájdalom tompítására használt jég helyett, az alacsony lézerfény mélyen behatol, a fájdalmas területeket veszi célba és a probléma forrásánál segíti elő a gyógyulást. Csupán ezen oknál fogva nem csoda, hogy egyre több sportoló használja a lézeres terápiát.

Akár elit szinten teljesít vagy lelkes amatőr, sportolóként a sérülések és az ebből eredő gyulladás magas kockázattal jár. A sportsérülések jóval többet kárt okoznak egy atléta esetében, mint azt gondolnánk. A szezon végét jelentheti és bármely sportoló ambíciói összetörhetnek. Még a hétköznapi sportoló számára is egy sérülés sokféleképpen korlátozhatja őt.

A kerékpárosok, úszók, teniszezők, vagy azok számára, akik bármilyen sportot űznek, széleskörű kockázatok támadják a testet - bármilyen hatás, komoly nyomás vagy stressz a testükre sérülést okozhat. 

A fitt test és aktív életmódnak óriási előnyei vannak a testi és lelki egészségre. A megfelelő felkészülés minimalizálhatja a sérülésveszélyt. Ennek ellenére ha sérülést szenvednek a szövetek, a hangsúly a gyors felépülésen, a fájdalom minimalizálásán van, elősegítve, hogy újra azt csináljon a sportoló, amit szeret.

Mit kínál a Safe Laser azon sportolóknak, akik izomfájdalomban, sérülésekben és fáradtságban szenvednek:

  • Fokozza a test gyógyító kapacitását
  • Könnyű használat edzés utáni tevékenységekhez
  • A szövetek képes akár 8 cm mélyen gyógyítani (SL-500)
  • Emelkedett oxigénszállítás

A Safe Laser egy kötelező kiegészítő személyi edzők és oktatók számára is.