INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MINDEN LÉZER KÉSZÜLÉKRE

Szállítási Feltételek

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár két napon (rendelés leadásától függően) belül megkaphatod, futárunk általi házhozszállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra.

MINDEN TERMÉKÜNKRE INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK

Házhozszállítás Budapesten belül

A délelőtt 11-ig leadott (hétfőtől péntekig) budapesti rendeléseket aznap délután (6 és 7 óra között) szállítani tudjuk szállítási díj nélkül). Ha bármilyen okból kifolyólag csak a következő napon tudjuk kiszállítani megrendelését, ügyéflszolgálatunk az Ön által megadott számon fog kapcsoaltba lépni.

A kiszállítással kapcsolatban további információt kaphat telefonon a +36 20 367 4708-as számon.

Házhozszállítás vidéki címre

Vidéki rendelés esetén a délelőtt 11-ig leadott rendeléseket maximum 48 órán belül kiszállíttatjuk GLS partnerünkkel. (az ország egész területén teljesen ingyenesen)

Személyes Átvétel

A termékek személyes átvételére is van lehetőség. A délelőtt 11-ig leadott rendeléseket 3-6 között átveheted budapesti irodánkban. (1051. József Attila u. 1. fsz. 1.) 

Fontos!

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 18.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary Kft. ügyfélszolgálati telefonszámát (+36 1 802 0265), ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat. (online is ellenőrizheted csomagod állapotát a LINK-re kattintva)